Se pregătesc pentru ce este mai rău, după percheziiile de la Spitalul de Arși

Direcția de Sănătate Publică a Muncipiului București se pregătește pentru ce-i mai rău după perchezițiile de vineri, de la Spitalul de Arși.

Surse din DSPMB au declarat pentru DC News că se caută soluții pentru funcționarea spitalului în cazul în care cele 26 de persoane suspectate ( majoritatea cadre medicale) că au făcut operații estetice ilegale vor fi reținute.

În această situație este posibil ca alți medici să fie aduși la Spitalul de Arși. O altă soluție ar fi ca bolnvaii să fie transferați Spitalul de Urgență și la Spitalul de Copii.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, că dacă suspiciunile procurorilor în cazul operaţiilor estetice făcute ilegal de medici de la Spitalul de Arşi din Capitală se confirmă, va lua toate măsurile care se impun, adăugând că nu va tolera culpa medicală.

VEZI ȘI: Decizie radicală luată de ministrul Nicolae Bănicioiu

Ministrul Nicolae Bănicioiu a spus că, atunci când a preluat mandatul, a sesizat că se întâmplă lucruri "mai puţin corecte şi transparente" şi că verificarea de acum se încadrează în ceea ce a spus atunci.

"Dacă suspiciunile pe care le au procurorii se confirmă, voi lua toate măsurile administrative care se impun", a spus Bănicioiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel