EXCLUSIV  Se JOACĂ în SUA. Dungaciu: Ferească Dumnezeu! ASTA va slăbi sistemul

Dan Dungaciu, despre planul Rusiei pentru Deveselu. Efecte pentru România: Asta îi doare
Dan Dungaciu, despre planul Rusiei pentru Deveselu. Efecte pentru România: Asta îi doare

Dan Dungaciu a vorbit despre alegerile prezidențiale și lupta pe funcția din Senat din Statele Unite ale Americii, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"În America nu s-a decis cine controlează Senatul. Sunt alegeri repetate în Georgia, pentru că acolo, dacă nu ai luat 50%, se repetă alegerile. Acum acolo sunt alegeri. Scorul în acest moment este 50% - 48% pentru republicani în Senat. Deci democrații au nevoie de 2 voturi ca să egaleze și vorbim despre votul de aur... pentru că vice-președintele american vine și-și dă votul de aur. 

Din ce m-am uitat pe estimările pe care le-au făcut marile televiziuni din SUA, ei spun că un loc e câștigat deja de democrați, celălalt de joacă. Noi nu avem rezultatul, pentru că în Georgia, după legea georgiană, nu ai voie să numeri voturile, chiar dacă au venit înainte, decât în momentul în care se închid alegerile. Va trebui să așteptăm și, numărul fiind mare, s-ar putea să așteptăm o zi două.

Ferească Dumnezeu să nu fie discuții și acolo în Georgia, și contestații, și repetarea alegerilor, și renumărarea, pentru că asta, apropo de toată propaganda care apare acum în China, nu va duce decât la slăbirea sistemului", a declarat Dan Dungaciu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel