Se întâmplă la granițele României. Au vrut să fugă cu un microbuz

Scene ca în filme au avut loc la granița de nord a României. Suspecții au încercat să fugă cu un microbuz.

Polițiștii de frontieră români au observat mai multe persoane care treceau peste râul Tisa din Ucraina în România. Când aceștia au încercat să-i rețină, oamenii au reușit să intre într-un microbuz, care a părăsit rapid locul. Cu toate acestea, doi ucraineni au fost reținuți.

Vehiculul a trebuit să fie urmărit și după aproximativ 5 km a fost depășit. Mașina, un Mercedes Vito înmatriculat în România, era condusă de un cetățean ucrainean de 40 de ani. În interior se aflau patru cetățeni indieni cu vârste cuprinse între 24 și 30 de ani.

În mașină au fost găsiți cetățeni indieni

S-a stabilit că patru persoane au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România peste râul  Tisa. În același timp, s-a stabilit că cetățenii Ucrainei erau ghizii a patru cetățeni ai Indiei.

Ulterior, cetățenii indieni au fost predați grănicerilor ucraineni pe baza unui acord de readmisie între cele două țări. Cetățenii Ucrainei au fost reținuți, cazul a fost trimis în instanță pe baza propunerii procurorului. Acum au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, potrivit Bucpress.eu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel