Se întâmplă în Vaslui: Muncitor rămas fără nas, şenilată înzăpezită...

Un bărbat care lucra la deszăpezire în Huşi i-a tăiat nasul cu lopata unui coleg, iar o şenilată aflată în inervenţie a rămas înzăpezită, în drum spre un bolnav.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, angajat la serviciul de salubritate din Huşi, a ajuns, luni la spital, după ce un coleg cu care lucra la deszăpezire l-a lovit din greşeală cu lopata şi i-a tăiat nasul. Cei doi bărbaţi au încercat să îndepărteze zăpada din acelaşi loc, iar unul dintre ei l-a lovit cu lopata pe celălalt, provocându-i acestuia o plagă tăiată la nivelul nasului.

'Un echipaj de prim ajutor din cadrul SMURD s-a deplasat pentru acordarea de îngrijiri medicale în cazul unui pacient de 46 de ani cu nasul tăiat', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene. Potrivit cadrelor medicale, viaţa pacientului nu este în pericol.

[citeste si]

Şenilată înzăpezită

O şenilată din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a fost trimisă, luni, în sprijinul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) solicitat să intervină în cazul unui bărbat aflat în stare de inconştienţă, care nu a putut ajunge la pacient din cauza drumul impracticabil.

'Echipajul TIM se deplasa în comuna Bogdana, la un bărbat în vârstă de 63 de ani aflat în stare de inconştienţă, şi nu a putut prelua pacientul din cauza unui drum de pământ, care este impracticabil. În sprijin a fost trimisă o maşină pe şenile', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin cu dificultate din cauza drumurilor din pământ care devin impracticabile în caz de precipitaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel