Se ÎNCHID ȘCOLILE. Județele în care elevii nu vor merge la ȘCOALĂ. Lista COMPLETĂ. UPDATE. Lista UNIVERSITĂȚILOR

Din cauza temperaturilor foarte scăzute, în mai multe județe din țară, elevii nu vor mai merge la școală. Iată lista județelor și orașelor: 

 1. DOLJ

 Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a decis duminică, în urma unei întruniri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), suspendarea cursurilor în toate şcolile din judeţ în zile de luni şi marţi. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunţat că, în funcţie de evoluţia vremii, închiderea şcolilor şi liceelor ar putea fi prelungită. 

"În urma întâlnirilor din cadrul CJSU şi în conformitate cu prevederile Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, Consiliul de administraţie al IŞJ Dolj a hotărât suspendarea cursurilor la nivelul judeţului Dolj, în zilele de luni - 26 şi marţi - 27 februarie 2018 ca urmare a condiţiilor severe de ger, vânt şi ninsori", a precizat inspectorul general al IŞJ Dolj.

2. CONSTANȚA

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), întrunit duminică, la solicitarea prefectului Ion Albu, a decis suspendarea luni a cursurilor în toate unităţile şcolare din reţeaua de învăţământ din judeţul Constanţa, pe fondul condiţiilor meteorologice deosebit de grele ce au fost prognozate în următorul interval de timp. 

3. BUCUREȘTI 

Luni şi marţi nu vor avea loc cursuri în şcolile din Bucureşti, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a anunţat duminică primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Edilul Capitalei a precizat că este vorba despre grădiniţe, şcoli şi licee.

4. GIURGIU

În cadrul unei ședințe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-a decis suspendarea cursurilor în zilele de luni și marți. Decizia a fost luată după consultări cu Inspectoratul Școlar Județean. 

5. UNIVERSITĂȚILE din București

Cursurile Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) vor fi suspendate luni însă Universitatea din Bucureşti (UB), Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila", Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV), dar şi Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) vor desfăşura activitatea didactică după programul normal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel