Se împlinesc 11 ani de la operaționalizarea SMURD București. Arafat: De remarcat este că...

Raed Arafat
Raed Arafat

SMURD București a împlinit astăzi 11 ani de la operaționalizare. Cu această ocazie, Secretarul de Stat, Raed Arafat, a transmis un mesaj colegilor săi. 

"Astăzi, SMURD București împlinește 11 ani de existență. Structură terestră care deservește încă din 2008 municipiul București și județul Ilfov, SMURD București funcționează ca o componentă integrată între ISU București – Ilfov și UPU-SMURD din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca.

Peste 200 de intervenții în 24 de ore și mii de vieți salvate de această structură complexă de intervenție pentru acordarea primului ajutor și a asistenței medicale de urgență. Medici, asistenți, pompieri, piloți, voluntari, toți împreună au același scop: SALVAREA VIEȚII SEMENILOR!

De remarcat este că, în ultimii doi ani, în această structură au intrat medici și asistenți din cadrul unităților de primire a urgențelor din Spitalul de Urgență București și Spitalul "Bagdasar Arseni", astfel devenind posibilă și suplimentarea numărului de mașini de terapie intensivă mobilă care deservesc zona București – Ilfov.

SMURD, dotat cu mijloace de intervenție performante

Toate aceste aspecte cresc șansele de salvare a vieții celor aflați în stare critică. Totodată, amintim că elicopterele și avioanele SMURD sunt alte mijloace de intervenție aflate în dotarea Inspectoratului General de Aviație și care lucrează în strânsă colaborare cu UPU-SMURD Floreasca, atât la nivel regional, cât și la nivel național.

Pentru realizările din ultimii ani trebuie recunoscute eforturile deosebite depuse de colegii de la ISU București – Ilfov și UPU-SMURD din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca.

De ziua voastră, dragi colegi, vă urez: LA MULȚI ANI ȘI MULT SUCCES ÎN MISIUNILE PE CARE LE DESFĂȘURAȚI!", a precizat Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel