Se deschid creşele şi grădiniţele de stat din Sectorul 6? Ce spune primarul Mutu

Sedinta Sectorul 6
Sedinta Sectorul 6

Prichindeii sunt așteptați în condiții de siguranță, iar părinții își pot relua activitățile de zi cu zi, fără grija celor mici, trasmite Primăria Sector 6.

"Mă bucur că, într-un final, au înțeles și guvernanții importanța redeschiderii creșelor și grădinițelor, pe perioada verii, iar ordinul comun al celor trei ministere responsabile (al Sănătății, al Educației și Cercetării și al Muncii și Protecției Sociale) trebuie să fie publicat cât mai rapid, cu toate informațiile și procedurile necesare.

Noi, la nivel local, suntem pregătiți conform tuturor cerințelor de siguranță, necesare prevenirii infectării cu noul coronavirus, așa cum am asigurat, în cele
mai bune condiții și revenirea elevilor la cursurile de pregătire pentru examinările finalului de an.

Mai mult, am pregătit și voi supune votului în Consiliul Local al Sector 6 un proiect de hotărâre pentru susținerea financiară a familiilor care au întreținere copii preșcolari și care aleg să se întoarcă la muncă. Astfel, locuitorii comunității noastre, care realizează venituri nete de până la 3500 lei/lună/membru de familie (inclusiv șomerii) vor fi ajutați financiar pentru accesarea serviciilor oferite de bone, dacă aleg să țină copiii acasă", transmite primarul Gabriel Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel