Tragedie Caracal. Alexandru Cumpănașu: Se confirmă moartea Alexandrei, rezultat INML

ADN-ul din oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei Măceșanu. 

”Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat, se confirmă din păcate aceste date. ADN-ul Alexandrei din acea cenușă- coincide n.r. - cu ADN-ul părinților. Se confirmă.” a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3. 

Unchiul Alexandrei a mai afirmat că ”De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește.” 

Alexandru Cumpănașu confirmă, astfel, în această seară, că Alexandra a fost ucisă și arsă de Gheorghe Dincă, în butoiul improvizat în curtea casei. 

Iată și postarea lui Alexandru Cumpănașu de pe Facebook: 


”Oameni buni ai acestei tari care ne-ati foet alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN????????????????????????????????. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu. Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 21:00 joi...????????????.Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret????????????????????????????????????. #112vreausatraiesc.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel