Scuză prezidențială: Un băiețel din SUA a lipsit de la școală cu scutire de la Obama

Pentru că a chiulit de la ore doar pentru a-l vedea pe președintele Barack Obama în timpul unei vizite la o fabrică, un băiețel a primit o scutire semnată chiar de președintele SUA pentru a o arăta profesorilor.

Tyler Sullivan, un băieţel de 11 ani din Rochester, nu s-a prezentat într-o zi la ore, deoarece a dorit să îl vadă pe președintele Barack Obama în timpul unei vizite la o fabrică. Elevul a reușit chiar să se și apropie de Obama și să-i strângă și mâna, însă liderul de la Casa Albă a aflat că acesta a lipsit de la școală, doar pentru a-l vedea.

Așa că președintele SUA i-a scris băiatului o scutire, pe care să o arate profesorilor pentru a-i motiva absențele.

Scuza prezidenţială era scrisă negru pe alb şi suna aşa: "Domnule Ackerman, vă rog să îl scuzaţi pe Tyler. A fost cu mine", a scris Obama pe o foaie de hârtie, pe care a asemnat-o simplu - "Barack Obama".

Tyler le-a arătat-o profesorilor biletul semnat de președintele SUA, însă nu a dorit să-l lase la școală, deoarece îl consideră foarte valoros. Acum, biletul semnat de Obama a fost înrămat și pus la loc de cinste, chiar în camera băiatului.

Justificarea semnată de către președintele SUA i-a permis elevului din clasa a patra nu numai să scape de mustrările pentru chiul, ci chiar să și primească onoruri și laude din partea întregii școli.

În orice caz, aceasta nu este prima dată când Obama a semnat o motivare pentru un elev care nu s-a prezentat la ore, președintele SUA mai oferind o scuză similară pentru un alt elev și în 2009, în Wisconsin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel