Scurgere de informații. Trump a găsit sursa

Președintele Donald Trump a acuzat miercuri serviciile de informații ale SUA că transmit ilegal informații presei și a negat că membri ai echipei sale de campanie ar fi avut contacte cu ofițeri de informații ruși.

Reacția sa, consemnată în postări pe Twitter, survine după ce publicația The New York Times a scris că interceptarea unor convorbiri telefonice relevă existența unor astfel de contacte.

Acest 'nonsens al legăturii cu Rusia este o absurditate, doar o încercare de a acoperi numeroasele erori comise de campania perdantă a lui Hillary Clinton', a scris Trump pe rețeaua de socializare.

Într-o postare ulterioară, Trump a scris că The New York Times și The Washington Post primesc ilegal informații din partea serviciilor secrete ale SUA, situație pe care a calificat-o drept 'foarte serioasă'. El a acuzat de asemenea ceea ce a numit 'presa știrilor false' că promovează 'teorii ale conspirației' și 'ura oarbă'.

Potrivit publicației The Times, serviciile secrete americane au interceptat astfel de convorbiri telefonice în perioada în care au descoperit atacul cibernetic asupra Comitetului Național Democrat în timpul campaniei electorale, atac pe care-l pun pe seama Rusiei. Totuși, The Times mai menționează că serviciile de informații americane nu au indicii care să arată că membri ai echipei de campanie a lui Trump au avut vreo legătură cu respectivul atac cibernetic, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel