Scrisoarea lui Dan Adamescu. ”Sper să nu mor în închisoare”

Reprezentantul lui Dan Adamescu și Alexander Adamescu, dar și al The Nova Group, Mihaela Petrovan, a trimis către DCNews, o scrisoare a lui Dan Adamescu de când era foarte bolnav. 

”Sunt un om foarte bolnav. Dar mereu am încercat să îmi ignor suferințele și să duc o viață cât mai bună. Îmi place să fac afaceri... Când fac afaceri, uit de dureri și suferințele fizice” spunea Dan Adamescu. 

Ea transmite că lui Dan Adamescu i s-a interzis accesul la tratamentul medical 37 de zile. 

Nu pot să înțeleg de ce medicii m-au privat de tratament și mi-au pus viața în pericol pentru o perioadă de timp atât de lungă”, mai scria Dan Adamescu, potrivit sursei citate. 

Mihaela Petrovan a mai notat că omului de afaceri i s-a împiedicat operația și cererile lui de tratament medical au fost supuse ridicolului.

Acum nu mai există nicio îndoială  în mintea mea că mi s-a refuzat cu bună știință tratamentul, pentru a mi se induce o moarte rapidă.(…) Încerc să supraviețuiesc acestui calvar la care am fost supus și sper să nu mor în închisoare…” mai scria Dan Adamescu. 

Este a doua parte din scrisoarea lui Dan Adamescu, pe care reprezentanții săi o trimite presei. În prima parte scrie că DNA i-a cerut lui Dan Adamescu o cauțiune de 40 de milioane de lei, pe care ar fi plătit-o cu gândul că va fi lăsat să se opereze, însă acest lucru nu s-ar mai fi întâmplat. Familia lui Dan Adamescu este de părere că procurorul care s-a ocupat de cazul acestuia a avut o influență negativă asupra stării de sănătate a acestuia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel