Scrisoarea fostului iubit al Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi. "Sunt atât de trist..."

Scrisoarea fostului iubit al Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi. "Sunt atât de trist..." / Foto: Captură video Observator
Scrisoarea fostului iubit al Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi. "Sunt atât de trist..." / Foto: Captură video Observator

Vezi în articol scrisoarea fostului iubit al Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi.

Fostul iubit al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, nu a vrut să vorbească după tragedia întâmplată, însă a transmis o scrisoare publică. Marcel a spus despre Iuliana că era o mamă minunată.

Ce a scris bărbatul

"Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei.Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. 

Familiei mele. 

Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi mulțumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. 

Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. 

Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!", a scris Marcel, potrivit Antena3.ro.

Iuliana a fost înmormântată alături de copiii ei

Iuliana Bogdan Billi, femeia de 33 de ani care s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc, în brațe cu cei doi copii ai săi, a fost înmormântată în cimitirul din cartierul Freidorf din Timişoara, ieri, scrie wowbiz.ro. Femeia a fost îngropată în același sicriu cu copiii ei. Pe lângă familia sa și cea a fostului soț cu care se împăcase recent, la priveghi și-a făcut apariția și fostul iubit, Marcel. Despre acesta, care ar fi un afacerist, se spune că este tatăl băiețelului în vârstă de 3 ani. Tatăl fetiței de 6 ani ar fi Alex, fostul soț al Iulianei.

Reamintim că acum câteva zile, soacra femeii, mama lui Alex, a declarat că Iulia ar fi primit amenințări de la iubitul ei, care i-ar fi spus că îi va lua băiețelul în vârstă de trei ani. 

“Știam de relația lor (n.r – cu iubitul Iuliei). Ea mi-a povestit, știu de la ea că o amenința că îi ia copilul. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. (…) Cred că s-a întâmplat în perioada aceea ceva, ori a primit un telefon, ori cineva i-a spus ceva, nu știu să vă spun exact.”, a spus Elisabeta, soacra femeii.  Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel