Urmărește emisiunea live


Școlile din Sectorul 2 au fost recondiționate de Primărie

Primăria Sectorului 2 a modernizat și refăcut infrastructura școlară, în cadrul campaniei „Cei 7 ani de aca2ă".

Primăria Sectorului 2 a modernizat și refăcut infrastructura școlară, în cadrul campaniei „Cei 7 ani de aca2ă". Elevii vor putea beneficia de școli recondiționate, colorate pe placul lor. În plus, interiorul clădirilor a fost și el refăcut, copiii având la dispoziție pardoseli curate, tavane noi, sisteme de iluminat noi, mobilier nou și multe altele.

Când vine vorba de sălile de curs, acestea au fost echipate cu birouri și scaune noi, dulăpioare personale, cuiere și echipamente smart precum table inteligente.

Curățenie și igienă

În grupurile sanitare, elevii au la dispoziție spații curate, colorate și echipate corespunzător. Copiii vor avea la dispoziție chiuvete și toalete curate, dar și săpun și afișe care să le amintească importanța spălatului pe mâini. În plus, echipajul de întreținere al școlilor va beneficia de echipament modern cu care să mențină curățenia.

Siguranța elevilor este pusă pe primul loc, așa că școlile sunt împânzite de sisteme de alarmă în caz de urgență. Terenurile exterioare de sport au fost și ele recondiționate, colorate și transformate în spații extrem de utile pentru micii sportivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel