Școlile de subovițeri de jandarmi caută candidați. Sute de locuri disponibile 

Foto: Școala de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica
Foto: Școala de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, va avea loc o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să urmeze una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Tinerii care doresc să devină jandarmi, pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, pentru subofițeri fiind disponibile 400 de locuri. Dintre aceste locuri sunt disponibile  și cele care vor fi repartizate pentru SIE și SPP. 

Durata studiilor este de un an.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-urile:

– Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – http://www.scoaladragasani.ro/ 

– Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel