ȘCOLI ÎNCHISE martie 2018. Mircea Badea: M-a sunat

Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!

Școlile din București vor fi închise, vineri, din cauza condițiilor meteo. În acest context, Mircea Badea a primit la radio un telefon de la un "cetățean indignat".

"Avem niște discuții extrem de inteligente despre închiderea școlilor vineri. M-a sunat un cetățean indignat care întreba de ce să se închidă școlile vineri, pentru că pe vremea lui Ceaușescu mergeam la școală prin nămeți. Și noi, acum, ne gândeam că pe vremea lui Ceaușescu, când ningea mult, închidea circulația. Nu mai mergea nimic. Se rezolva cazul din prima. Nu mai era că... stai puțin... pe Facebook... Dacă tot e să luăm ca reper vremea lui Ceaușescu, e simplu: închidea. Și vara, și iarna, o duminică era cu soț, o duminică fără soț (n.r. referindu-se la circulația mașinilor)", a spus, miercuri, la radio ZU, Mircea Badea.

Decizie pentru vineri, 23 martie

Primarul general Gabriela Firea a decis ca vineri, 23 martie, grădiniţele, şcolile şi liceele din Capitală să fie închise, având în vedere ninsorile şi intensificarea vântului, informase PMB printr-un comunicat.

De asemenea, Inspectoratele Şcolare Judeţene din Ilfov, Olt, Ialomiţa şi Călăraşi au hotărât să suspende cursurile în şcoli, grădiniţe şi licee, pe 23 martie, în urma avertizărilor de cod portocaliu de ninsori emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Începând de miercuri, de la ora 14.00, şi până joi, la ora 15.00, va fi în vigoare o atenţionare meteo de polei şi ninsori. Vremea se va menţine deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a ţării, anunţă ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel