Școli închise în București. Anunțul Gabrielei Firea

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat că anumite unități de învățământ din Capitală vor fi închise în perioada în care Papa Francisc va sosi la București.

"Pentru zilele de 30-31, până pe 2 iunie, în colaborare cu Inspectoratul Școlar, care a discutat cu federațiile cadrelor didactice și asociațiile de părinți, s-a convenit, având în vedere restricțiile de circulație din 30, 31, cursurile din grădinițe, școli și liceele de pe traseul principal al suveranului pontif să fie suspendate.

În afară de acest traseu oficial delimitat vor fi suspendate si cursurile unităților de învățământ de pe o rază de unu, doi kilometri. Inspectoratul Școlar va transmite fiecărei unități de învățământ decizia de închidere a cursurilor, iar în ceea ce privește celelalte unități de învățământ care nu sunt direct afectate de acest traseu oficial, de securitate și de organizare, de restricții de trafic, dar care pot fi afectate prin amploarea evenimentului și prin faptul că în București vor veni mii de pelerini decizia de suspendare a cursurilor rămâne la latitudinea membrilor consiliilor de administrație ale respectivelor unități de învățământ", a spus Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel