Școala de Mâine: Pachete complete pentru dotarea claselor de curs, inclusiv cu display interactiv și echipamente digitale

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Şcolile vor fi dotate cu echipamente digitale, mobilier nou și materiale didactice, totul posibil prin finanțare prin PNRR, cu depunere până pe 19 martie 2023.

Se lansează oferta Școala de Mâine pentru dotarea unităților de învățământ – de la display interactiv și echipamente digitale, până la mobilier școlar și materiale didactice. Pachetele pot fi achiziționate din fonduri PNRR, prin apelul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” și sunt potrivite pentru orice sală de clasă sau laborator școlar.

Dotările spațiilor de învățare ocupă un rol cheie în succesul actului pedagogic. Echipamentele digitale, funcționalitățile dintr-o sală de clasă sau dispunerea inspirată a obiectelor de mobilier stimulează progresul școlar. Pornind de la această premisă, Editura Diana a lansat oferta Școala de Mâine, care cuprinde mijloace de învățământ de ultimă generație, ușor de folosit, conectate la era digitală în care trăim, cu scopul de a încuraja învățarea activă și interactivă, alternarea lucrului individual cu lucrul în echipă și pregătirea elevilor pentru situații reale de viață.

Echipamente tehnologice pentru învățare eficientă și interactivă

Pentru sălile de clasă, oferta Editurii Diana constă în echipamente tehnologice precum display interactiv Viewsonic de 86”, cu garanție extinsă de 5 ani, laptop, multifuncțională, sistem audio, sistem de videoconferință și alte echipamente multimedia. Dotările sunt similare cu cele dintr-un laborator de informatică, diferența constând în numărul componentelor și specificațiile tehnice ale acestora.

Pachetul echipamentelor TIC pentru laboratorul de informatică oferă școlilor un mediu adecvat pentru învățarea programării și a tehnologiei informației. Acest pachet include un display interactiv Viewsonic, laptop-uri, stație de încărcare mobilă, robot programabil, multifunctională, scanner, cameră videoconferințe și sistem de sunet.

Laborator digital

Pachetul pentru dotarea laboratorului de științe este destinat școlilor care doresc să ofere un mediu adecvat pentru studierea științelor, cum ar fi robotica, fizica, biologia și chimia. Acest pachet include echipamente precum display interactiv Viewsonic, laptop, kit-uri robotice, kit-uri cu senzori wireless, truse de laborator, instrumente de măsurare și instrumente necesare pentru a realiza experimente și investigații științifice, precum și un cărucior multifuncțional pentru depozitarea materialelor.

Pachetul pentru dotarea unui laborator inteligent cuprinde echipamente și materiale necesare pentru a crea un mediu de învățare modern și interactiv, cu aplicabilitate în viața de zi cu zi. Acest pachet include o tablă interactivă Viewsonic, ochelari VR, laptopuri, braț robotic și kituri robotice, sistem de sunet, imprimantă 3D, scanner 3D, creioane 3D și acces la platforme educaționale.

Echipamentele digitale din oferta Școala de Mâine destinate sălilor de clasă, laboratoarelor de informatică și laboratoarelor de știinte sunt proiectate pentru a rezista la uzura cotidiană și sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să asigure o durabilitate optimă și o funcționare sigură pe termen lung.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel