"Şcoala Altfel", donaţii ale elevilor din sectorul 6

Devenit un reper în cadrul comunităţii Sectorului 6, Magazinul SocialXChange îi provoacă pe elevii şcolilor din sector la o acţiune caritabilă.

60 de elevi din două clase pregătitoare ale Şcolii Generale "Regele Mihai I" s-au mobilizat şi au reuşit să colecteze rechizite, articole vestimentare, electronice, jocuri şi jucării pentru copiii din comunitate, care au nevoie de ajutor.

Mâine, 27 martie 2019, elevii vor dona produsele în incinta Magazinul SocialXChange, din str. Aleea Lunca Cernei nr 6A, un loc special, în care se colectează şi distribuie produsele oferite de donatori către membrii defavorizaţi ai comunităţii.

Conform principiului de funcţionare a magazinului, în schimbul sprijinului oferit, părinţii copiilor beneficiari vor presta activităţi în folosul comunităţii, vor obține puncte și astfel vor intra în posesia obiectelor donate.

Şi pentru că faptele bune merită răsplătite, cei mici vor fi întâmpinaţi cu o petrecere de la care nu vor lipsi animatorii, dulciurile şi distracţia. Va fi o bună ocazie pentru copii să viziteze magazinul şi să se familiarizeze cu principiile sale de funcţionare.

Acţiunea are loc în cadrul programului naţional "Şcoala Altfel", care îşi propune să îi implice pe copii în activităţi nonformale de însuşire a unor cunoştinţe şi deprinderi de viaţă în afară programei şcolare.

Vineri, 5 aprilie 2019, alţi 30 de elevi din clasa a VII-a C, a Școlii Gimnaziale "Constantin Brâncuși", vor vizita Magazinul SocialXChange pentru a face noi donații constând în cărți, jucării, rechizite, jocuri şi articole vestimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel