SCMD a adresat un mesaj președintelui Băsescu. Citește scrisoarea deschisă a militarilor disponibilizați

basescu cotroceni
basescu cotroceni

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a transmis o scrisoare deschisă președintelui Traian Băsescu, astăzi, cu ocazia mitingului desfășurat la statuia Leu, la ora 11:00.

”În repetate rânduri, SCMD v-a atenționat asupra gravului dezechilibru intervenit între puterile statului, asupra faptului că Executivul își permite să anihileze Puterea judecătorească și Legislativul, rezultatul fiind apariția unor ordonanțe de urgență și legi discriminatorii pe care noi le-am numit legi ale genocidului, subminării economiei naționale și dezagregarii României ca Stat. Sunt legi nu numai anticonstituționale și antieuropene, dar care se opun și oricărui principiu de drept, vizând răpirea unor drepturi fundamentale tuturor categoriilor socioprofesionale, dar, în primul rând militarilor.”, spun militarii în scrisoarea deschisă.

De asemnea, în mesaj, militarii nu-i iartă nici pe ”trădătorul” Laszlo Tokes și pe Csibi Barna.

”Ca militari, insistăm, domnule președinte, să luați în baza Constituției României, măsurile care se impun, vizând arestarea și deferirea lor justiției, sub acuza de înaltă trădare, pentru toți cei ce conspiră la dezintegrarea statului român, începând cu trădătorul Laszlo Tokes, care-și datorează poziția pentru crearea de consulate ale așa zisului “”Ținut Secuiesc””, exclusiv dvs. și deficitarei dvs. gândiri în materie de politică internă și externă și terminând cu ultimul complice-executant la transpunerea în practică a himerei masonice numită “”Regatul Coroanei Sf. Stefan””, Csibi Barna”.

CITEȘTE AICI TOATĂ SCRISOAREA DESCHISĂ ADRESATĂ LUI TRAIAN BĂSESCU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel