Netflix. Julian Fellowes trece la fotbal

Netflix - Emmy 2018
Netflix - Emmy 2018

Julian Fellowes, cel care a fost premiat pentru ”Downton Abbey”, va scrie o dramă despre cel mai popular sport din lume.

Creatorul serialului "Downton Abbey", Julian Fellowes, va scrie o dramă în şase părţi despre originile fotbalului modern pentru Netflix, a anunţat platforma de streaming, citată de Press Association, preluată de Agerpres. 
Noul serial se numără printre show-urile internaţionale despre care Netflix a prezentat, miercuri, detalii. Serialul va fi despre oameni care trec peste diviziunile de clasă, bărbaţi "în parte, estonieni, în parte, muncitori în fabrică, se adună laolaltă pentru a crea cel mai popular sport din lume", a declarat Erik Barmack, şef al diviziei Netflix pentru serialele internaţionale originale. 

[citeste si]

55 de titluri în lucru

Gigantul din streamingul online are 55 de titluri în producţie în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa anul acesta, a declarat Barmack. El a adăugat că 2019 va fi chiar mai bogat și a vorbit despre producţiile franceze "Osmosis" şi "Generation Q", despre serialele poloneze "1983" şi "The Witcher", despre serialul german "Dogs of Berlin" şi despre primul serial în limba arabă a Netflix, intitulat "Jinn". Barmack a anunţat şi producţia unui al doilea sezon al thrillerului german despre călătoria în timp "Dark", dar şi pentru serialele "Jack Whitehall: Travels With My Father" şi "Suburra" (Italia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel