Răsturnare de situaţie în cazul bătăuşilor din Braşov

BATRAN BATUT IN BRASOV
BATRAN BATUT IN BRASOV

Procurorii au schimbat încadrarea în cazul celor cei doi tineri care au  bătut cu sălbăticie un bătrân, într-un pasaj din Braşov. Situaţia celor doi s-a agravat.

Cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov au parte de atenţie maximă, una pe măsura faptei lor. Procurorii de caz au cerut schimbarea încadrării juridice a celor doi. Faptele lor au fost catalogate, iniţial, din punct de vedere juridic, ca "lovire şi alte violenţe". Anchetatorii au stabilit că tinerii l-au agresat pe bătrânul Dumitru Neculai "prevăzând posibilitatea suprimării vieţii acestuia, pe care nu au urmărit-o, dar au acceptat-o".

[citeste si]

Tentativă de omor

Practic, fapta celor doi tineri a fost încadrată de procurori, în lumina noilor probe, la "tentativă de omor". Din data de 1 aprilie, inculpaţii sunt în stare de arest. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din Botoşani, şi de un altul de 23 ani, din judeţul Buzău. Cei doi l-au lovit cu bestialitate, cu pumnii şi cu picioarele pe un bătrân de 66 ani, Dumitru Neculai, din judeţul Vrancea. Ambii sunt reţinuţi pentru o perioadă de 30 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel