Schimbare majoră pentru utilizatorii Facebook: "Am început să îi prevenim pe cei care folosesc mobilul"

Utilizatorii de Facebook care vor accesa rețeaua de socializare de pe telefonul mobil vor putea dialoga cu prietenii doar dacă instalează o aplicație separată. Serviciul de mesagerie care acum este integrat în aplicația mobilă va fi eliminat în săptămânile care urmează, potrivit AFP.

"Am început astăzi să îi prevenim pe oameni că mesajele vor ieşi din aplicaţia Facebook pentru a intra în aplicaţia Messenger", propusă de acelaşi grup, dar care oferă doar servicii de mesagerie, a precizat, miercuri, compania americană într-un comunicat.

"Pentru a continua să trimită mesaje de pe mobil, oamenii vor avea nevoie să instaleze aplicaţia Messenger", se afirmă în acelaşi comunicat.

Reprezentanți ai Facebook au spus pentru Reuters că aplicația Messenger este mai rapidă și mai fiabilă decât funcția de mesagerie instant inclusă în prezent în aplicația propriu-zisă de Facebook.

Facebook a anunțat la data de 20 februarie că va achiziționa aplicația de mesagerie instant WhatsApp la prețul de 16 miliarde de dolari în bani gheață și acțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel