EXCLUSIV  SCHIMBARE MAJORĂ la Poşta Română. Horia Grigorescu: Vizează TOȚI clienții / video

Posta Romana
Posta Romana

Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a dezvăluit strategia de modernizare a companiei. 

Directorul general al Poştei Române a dezvăluit strategia de modernizare a companiei, astfel încât modul de lucru şi interacţiunea cu clienţii să se desfăşoare digitalizat, informatizat, în ton cu anul 2020. 

"E o chestiune pe care îmi place să o punctez de foarte multe ori şi cred cu tărie în ceea ce spun. Modificările structurale ale unei companii aşa cum este Poşta Română sunt unele care sunt strâns legate de zona digitalizării şi a informatizării. De multe ori există o temere de modernizare, de a trece la un alt mod de a desfăşura activitatea în cadrul companiei. Şi e de înţeles pentru cei care au fost obişnuiţi, zeci de ani, să lucreze într-un anumit mod. Trebuie să existe diplomaţie şi tact în a le explica oamenilor că trecerea la nivelul următor al modernizării este un lucru benefic inclusiv pentru ei, degrevându-i de activităţi repetitive, generând timp, aceasta este cheia.

E un proces care nu se poate întâmpla peste noapte. Noi suntem la început de drum, în care oamenii iau contact cu aceste noi posibilităţi de a-şi desfăşura activitatea. Şi sunt convins că în perioada următoare oamenii vor avea o deschidere din ce în ce mai mare pentru a accepta aceşti paşi spre modernizare", a declarat, la DC News, Horia Grigorescu.

VIDEO: 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel