Schimbare de situație la Realitatea. Ce a declarat Cozmin Gușă

sigla-realitatea-tv
sigla-realitatea-tv

Au trecut doar 48 de ore de când avocatul Gheorghe Piperea anunța obținerea mărcilor Realitatea de către clientul său Elan Schwartzenberg. Declarația făcută de Cozmin Gușă a făcut, joi, un anunț care a schimbat situația prezentată de avocat. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a respins definitiv  şi irevocabil “fără cale de atac”, “cererea formulată de petenta E-BOUTIQUE Kft privind strămutarea judecării procesului ce formează obiectul dosarului nr 58935/3/2011 al Tribunalului Bucureşti”, scrie Realitatea.net.

Tribunalul Bucureşti a admis „cererea formulată de SC REALITATEA MEDIA SA şi suspendă efectele contractului de cesiune de mărci încheiat la data de 18.04.2012. În plus, dispune instituirea sechestrului judiciar asupra bunurilor care fac obiectul contractului de cesiune de mărci din data de 18.04.2012, respectiv 126 mărci naţionale şi 1 marcă comunitară. Dispune înscrierea sechestrului pentru opozabilitate la OSIM şi CNA”.  SC REALITATEA MEDIA SA a fost desemnată „administrator sechestru prin administrator special”.

Cozmin Guşă a declarat: “Decizia de astăzi a justiţiei, la care ne aşteptam, sugerează cel puţin două lucruri: primul înseamnă blocarea demersului fraudulos de devalizare a patrimoniului SC REALITATEA MEDIA SA prin încercarea de înstrăinare a brandului. În al doilea rând, îi lasă pe cei care încercau să-şi negocieze influenţe, bani, avantaje pe marginea deciziei Curţii de Apel fără această posibilitate, dovedindu-i ca fiiind interesaţi doar de a-şi înşela temporar partenerii, negociind ceea ce nu aveau niciodată, respectiv dreptul de proprietate al mărcilor”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel