Scene violente în Parlamentul Ucrainei-VIDEO

Scandal, îmbrânceli și mulți nervi, la ultima ședință din Parlamentul Ucrainei. Premierul Arseni Iaţeniuk a fost atacat în timp ce își ținea discursul în fața parlamentarilor. Incidentul a avut loc în Camera Senatului.

Un nou scandal a fost generat vineri în Rada Supremă de la Kiev (n.r. - parlamentul unicameral ucrainean) între deputați din grupul Frontului Popular și colegii din partidul pro-prezidențial Blocul Petro Poroșenko (BPP).

Disputa a început după discursul premierului Arseni Iațeniuk, conform RIA Novosti, iar situaţia a luat amploare, însuși președintele Radei, Vladimir Groisman, implicându-se la un moment dat.

Iuri Luțenko, liderul partidului BPP, a prezentat scuze în fața parlamentului și a premierului pentru comportamentul deputatului Oleg Barna, considerat responsabil pentru scandalul iscat.

Totul a pornit de la un gest al deputatului Barna, când în timpul discursului șefului guvernului, s-a apropiat de tribună și a dorit să-i înmâneze un buchet de trandafiri. Ignoranța premierului l-a enervat și l-a determinat să acționeze agresiv. Acesta l-a ridicat în brațe pe Iațeniuk și l-a scos de la tribună, moment în care mai mulți deputați ai Frontului Popular, al cărui lider este Arseni Iațeniuk, s-au aruncat asupra parlamentarului BBP, luându-se la bătaie.

Facţiunea politică a lui Iaţeniuk din Parlament este în conflict cu un grup politic loial preşedintelui Poroşenko din cauza nivelului crescut de corupţie din ţară. Iaţeniuk a insistat, în discursul din Parlament, că Guvernul nu are abilitatea de a instrumenta cazurile de corupţie din ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel