Scene uluitoare la Giurgiu: Un bloc a fost demolat din greșeală

Situație surprinzătoare la Giurgiu, cu un bloc în care locuiau zeci de oameni. Construcția a fost demolată din greșeală, în timp ce lacatarii se aflau în apartamente. 

Întâmplarea a avut loc la începutul acestei săptămâni, când, pus pe treabă, "Dorel" - muncitorii unei firme din București, potrivit TV Giurgiu -  a încurcat blocurile. În loc să demoleze Blocul C, a început să-l dărâme pe cel de vis-a–vis. Rămaşi fără locuinţe, oamenii au fost mutaţi într-un alt imobil, unde sunt nevoiţi să trăiască în condiţii greu de imaginat, scrie România TV.

Primarul din Giurgiu, Nicolae Barbu, spune că situația se prezintă altfel.

"S-a spus că au fost evacuaţi forţaţi de câteva zile şi au intrat cu buldozărele şi cu excavatoarele. Nu este adevărat. Acest bloc a fost evacuat în vara anului trecut. În toamna anului trecut s-a făcut expertiza celor două blocuri şi s-a dovedit că blocul C şi blocul D nu mai corespund din punct de vedere tehnic pentru a fi locuinţe. Toţi cei cu probleme au fost evacuaţi. Au fost duşi pe cheltuiala primăriei de unde au venit. Am facut curatenie in ambele blocuri si cei care nu au avut probleme cu actele au venit aici. Noi suntem intr-o fază de evacuare pentru cei care nu şi-au plătit chiria, cei care au amenzi, pentru deranjarea si tulburarea linistii publice, furt. 18 lei e chiria pe lună şi nici pe aceea nu au plătit-o. Pentru cei care sunt buni-platnici, Primăria are un proiect pentru 20 de locuinţe sociale", a declarat, Nicolae Barbu.

Edilul spune că locuitorii din acele blocuri sunt cunoscuţi pentru problemele cauzate în oraş, iar demolarea construcției s-a făcut legal, fiind urmate toate procedurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel