Scene de coșmar în Vaslui: Și-a bătut soția și a amenințat jandarmii că-și va înjunghia copilul. Ce a urmat

Un bărbat și-a bătut cu pumnii soția, iar mai apoi a amenințat că-și va înjunghia pruncul.

Un bărbat de 33 de ani din județul Vaslui și-a bătut soția cu pumnii, iar când femeia a sunat la 112, acesta a amenințat polițiștii că își va lovi cu cuțitul bebelușul, în cazul în care oamenii legii nu se retrag, conform Mediafax.

Poliția Vaslui a transmis că incidentul a avut loc luni după-amiază, în comuna vasluiană Ibănești, iar apelul la 112 a fost făcut de către soția bărbatului, care a anunțat că a fost lovită. Un echipaj de jandarmi a ajuns la solicitare și au cerut întăriri din cauza stării agresorului, care era băut și violent.

S-au purtat negocieri cu bărbatul

„Acesta, având în mână un cuțit, amenința cu acte de violență membrii familiei, respectiv pe soția și fiul său, în vârstă de o lună. În vederea aplanării conflictului, au intervenit polițiști de siguranță publică și un polițist de proximitate din cadrul Poliției municipiului Bârlad, care au purtat negocieri cu bărbatul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

Negocierile au eșuat, însă, iar bărbatul s-a așezat în poarta gospodăriei, cu un cuțit în mână și cu bebelușul în cealaltă, amenințând forțele de ordine că va lovi pruncul.

Polițiștii au reușit să-l deposedeze

„Fiind poziționat în dreptul porții și ținând strâns în brațul stâng copilul, polițiștii au reușit, acționând ferm, să-l imobilizeze și să ia copilul din brațele acestuia", a mai spus Loredana Stavăr.

Soția, profitând de neatenția bărbatului a reușit să fugă din curte și a fost dusă la spital pentru îngrijiri. Aceasta fusese lovită de mai multe ori cu pumnii peste față și a fost internată în spital.

Copilul a ajuns și el la spital

La spital a ajuns și copilul, pentru a fi controlat de medici, după ce a fost strâns puternic în brațe de către tatăl agresiv.

Polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța a stabilit ca acesta să fie cercetat pentru amenințări și violență în familie, sub control judiciar.

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi mai au împreună și alți copii, care sunt în grija statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel