”Scenariu neplăcut” la PROTESTUL din 15 mai. Iacob (Jandarmerie): Suntem puși în următoarea situație

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Alexandru Iacob, purtător de cuvânt Jandarmeria Bucureşti, a vorbit despre protestul organizat vineri seară în Piața Victoriei.

„Din păcate, suntem într-un scenariu neplăcut! Jandarmeria București se află la ora actuală în cel mai neplăcut scenariu, acela în care trebuie să le explicăm oamenilor că sănătatea lor este mai importantă pentru noi decât este pentru ei înșiși. Pentru că ei nu dau impresia că înțeleg recomandările noastre. Nu au asupra lor mijloace individuale de protecție, nu respectă distanța recomandată de medicii specialiști. Noi suntem puși în situația de a le explica cât de importantă este sănătatea lor", a spus Alexandru Iacob, vineri seară, la Antena 3.

„De asemenea, nu neglijăm nici faptul cât de importantă este sănătatea echipajelor de jandarmi care se află în dialog cu ei”, a adăugat acesta. 

Peste 100 de oameni s-au strâns, vineri, după ora 17.00, în Piața Victoriei, pentru a protesta față de măsurile adoptate de autorități în contextul epidemiei de COVID-19. Cei mai mulți nu poartă mască și nu păstrează distanța minimă de 1,5 metri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel