Scenariu-bombă: Cum l-ar putea scoate PNL din joc pe Nicușor Dan

Într-un limbaj caracteristic de lemn, Cătălin Predoiu, liderul PNL București, a făcut o afirmație care l-ar putea înfunda pe Nicușor Dan. 

La anunțarea validării candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, susținut de PNL, Cătălin Predoiu a declarat că noul candidat al liberalilor este "un bucureștean get-beget, nu are să dea explicații despre acțiuni de atac în instanță ale unor PUZ-uri și retrageri ale unor acțiuni intempestive, nu are niciun fel de vulnerabilitate din acest punct de vedere și are credibilitate pentru cetățeni". 

Atacul lui Cătălin Predoiu este la Nicușor Dan, care ataca în instanță PUZ-uri, prin Asociația Salvați Bucureștiul. Liderul PNL București face o aluzie la faptul că Nicușor Dan ar fi retras unele plângere pe blaturi. Predoiu s-a referit la Nicușor Dan în contextul în care existau zvonuri că PNL l-ar susține la Primăria Capitalei, dar și-n contextul în care Ludovic Orban fusese luat pentru 50.000 de euro pe care-i ceruse în precampanie, iar Nicușor Dan declarase că a primit 150.000 de euro și are promis 300.000 de euro. 

Declarația liderului PNL București lasă să se înțeleagă și posibile legături între finanțatorii lui Nicușor Dan și retragerile din unor atacuri în instanță în ceea ce privești PUZ-urile. 

VEZI SI: Nicușor Dan dezvăluie de unde și cum a primit banii pentru campanie- EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel