Scenă TERIBILĂ. Un copil de DOI ani și-a prins gâtul în geamul portierei. "Vezi doar în filmele HORROR"

O scenă teribilă s-a întâmplat la Botoșani, după ce un copil de doi ani și-a prins gâtul în geamul portierei. I-a marcat pe medici. 

Un copil, în vârstă de doi ani și jumătate, a ajuns în stare critică la spital din cauza unui accident teribil. Copilul se afla în gija bunicii sale, din satul Slobozia, moment în care s-a dus să se joace în mașina părinților lui. 

Băiatul se afla pe unul dintre scaunele din față, iar la un moment dat, în timp ce a scos capul pe geam, a atins din greşeală, cu piciorul, butonul care acţionează geamul portierei, care s-a ridicat, gâtul micuţului fiind prins între marginea sticlei şi partea de sus a portierei.

Bunica l-a pus pe un pat, până au venit părinții

Ştrangulat, copilul nu a apucat să ţipe, iar presiunea asupra gâtului a făcut ca acesta să îşi piardă cunoştinţa. Băieţelul a fost găsit după câteva minute de bunica sa, care l-a eliberat după care l-a dus în casă şi l-a pus în pat. După alte câteva minute, părinţii copiluluiau ajuns acasă, iar mama micuţului şi-a găsit copilul în stare de semiconştienţă, fără să reacţioneze la stimuli.

Îngrozită, femeia a sunat imediat la 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar şi o ambulanţă cu asistent. Copilul a fost preluat de echipajul de la ambulanţă, i s-a început terapia cu oxigen, iar pe drumul spre Botoşani a fost preluat de echipajul cu medic al SMURD, care a început imediat manevrele de terapie pentru astfel de situaţii.

„Pacientul era în stare gravă”

Cazul le-a marcat şi pe cadrele medicale care au încercat stabilizarea copilului.

„Pacientul era în stare gravă, cu hipoxie cerebrală, iar după transferul la Iaşi a suferit şi un edem pulmonar, având dificultăţi mari de respiraţie şi saturaţie scăzută de oxigen. A fost internat pe secţia de reanimare a spitalului, cu prognostic rezervat”, a precizat un asistent al spitalului ieşean.

„Nu era vorba de o familie dezorganizată, nu era vorba de un copil neîngrijit, sau nesupravegheat. Un astfel de caz vezi doar în filmele horror, nu te-ai aştepta că ar putea fi realitate”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD, citează monitorulbt.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel