Scena misterelor, 7 martie. Ce vedete au acceptat provocarea

Scena misterelor, 7 martie. Vedeten vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, joi, 7 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului "Scena misterelor", prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Scena misterelor, 7 martie. Cele două tabere, a Galacticilor, cu Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan în componență, și a Starurilor, din care fac parte Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen, vor trebui să afle cine sunt celebritățile care se ascund în spatele a șase personaje, din trei tablouri diferite: Lumea Apelor, Epoca de piatră și filmul "Maleficent".

Scena misterelor, 7 martie. Celebritățile deghizate vor fi greu de ghicit, căci unele dintre ele au fața complet acoperită. În aceste cazuri, vedetelor din cele două tabere le vor fi de mare ajutor indiciile oferite de prezentatorul show-ului, Dan Negru, de care însă vor putea beneficia doar în cazul în care vor câștiga una dintre haioasele probe pe care le vor avea de trecut. Cum ar fi, pe pildă, proba baloanelor, pe care se oferă să o joace Diana Munteanu și Alina Eremia, bune prietene în viața de zi cu zi. Ambele vor intra aproape complet în câte un balon gigantic, din care vor trebui să răspundă contracronometru la câteva întrebări de cultură generală. Cine câștigă, vedeți joi seară.

Scena misterelor, 7 martie. Care echipă de vedete va reuși să ghicească cele mai multe celebrități aflate în spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 7 martie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție a show-ului "Scena misterelor", prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Veiz și: Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Scandal pe Facebook: Vă scoateți ochii! Aprindeți o candelă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel