Scena misterelor, 7 martie. Apariție uimitoare, în emisiune: Erou american

Scena misterelor, 7 martie. Șase celebrități se ascund în spatele unor măști spectaculoase joi, 7 martie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție a show-ului "Scena misterelor", prezentat de Dan Negru, la Antena 1. 

Scena misterelor, 7 martie. Aquaman, eroul de peste hotare, îndrăgit pe marile ecrane, Omul din Neanderthal și Străjerul Copac sunt doar trei dintre personajele care vor apărea pe "Scena misterelor", în trei tablouri diferite: Lumea Mărilor, Epoca de piatră și filmul „Maleficent".

Scena misterelor, 7 martie. "Cele mai complicate au fost măștile Aquaman și Omul din Neanderthal. Celebritățile din spatele lor au trebuit să stea la machiaj între patru și cinci ore, cu două ore mai mult decât în mod obișnuit, pentru că bărbile lor au fost aplicate fir cu fir. Pentru vedeta care a fost Aquaman a fost dificil și din cauza lentilelor de contact, care se mișcau, se roteau cu mare ușurință, creându-i dificultăți de vedere", spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaj special.

Vezi și: Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Tatăl artistei: M-a sunat aseară să-mi spună că...

Scena misterelor, 7 martie. Zece vedete, împărțite în două tabere, vor avea misiunea să ghicească cine se află în spatele fiecărei măști. Din tabăra Galacticilor fac parte Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan, iar din cea a Starurilor, Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen. Cum câteva măști vor fi foarte dificil de recunoscut, vedetele din platou vor încerca să le descopere după voce sau gesturi. Sau după indiciile pe care Dan Negru le va pune la dispoziție.

Scena misterelor, 7 martie.Dar asta numai după ce vedetele din cele două tabere vor trece prin câteva probe haioase. Alături de Dan Negru se va afla, în postura de co-prezentator, cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

Vezi și: Dieta cu ouă și grapefruit. Slăbești până la 10 kilograme

Scena misterelor, 7 martie. În această ediție, pe "Scena misterelor" vor veni trei invitați speciali: celebra interpretă Mirabela Dauer, acrobatul Alexander Jr și actorii Emil Mitrache, alias Americanu', și Sorin Tofan. Alături de cine vor apărea ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara. Momentele coregrafice ale ediției vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Scena misterelor, 7 martie. Cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 7 martie, de la ora 20,00, în cea de-a doua ediție a show-ului "Scena misterelor", prezentat de Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel