Scenă ca-n filme. Autoturism furat, blocat în trafic de polițiști

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, de 47 de ani, la scurt timp după sustragerea unui autoturism lăsat nesupravegheat.

Duminică seara, în jurul orei 22.15, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 23 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul, pe care-l lăsase nesupravegheat, cu motorul pornit şi neasigurat în faţa unui magazin din Sectorul 3.

Imediat, au fost anunţate echipajele din teren, iar în jurul orei 22.30 poliţişti din cadrul Secţiei 11 au observat în trafic autoturismul reclamat ca sustras, i-au făcut semn să oprească însă șoferul a refuzat, după care au plecat în urmărirea lui, având în funcțiune semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie.

Blocat în trafic de polițiști

Pentru protecția participanţilor la trafic, echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 11 au procedat la blocarea traficului rutier în două puncte, autoturismul fiind astfel oprit în trafic, iar conducătorul auto imobilizat și condus pentru audieri la sediul secţiei. 

În urma testării cu aparatul Alcooltest a rezultat o valoare de 0.42 mg/l în aerul expirat, bărbatul fiind condus la sediul Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, unde i-au fost prelevate probe biologice.

Avea permisul suspendat

Totodată, în urma verificării în bazele de date a rezultat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel