Scarlett Johansson o ridiculizează pe Ivanka Trump

Actrița se pune în pielea fiicei președintelui american într-o reclamă satirică pentru show-ul „Saturday Night Live”.

În fiecare săptămână, show-ul „Saturday Night Live” se distrează pe seama lui Donald Trump. „Interpretarea” președintelui de către actorul Alec Baldwin este deja foarte faimoasă și o prezență fixă a programului.

Dar Trump a fost, de asemenea, ridiculizat în mai multe monologuri, cum ar fi cel al lui Kristen Stewart din urmă cu câteva săptămâni.

De data aceasta, în schimb, show-ul satiric cel mai bine cunoscut din SUA și-a atras audiența pe seama fiicei președintelui: Scarlett Johansson, invitata din această săptămână, s-a pus în pielea lui Ivanka Trump pentru a râde de ea întro reclamă falsă la un parfum, scrie cotidianul spaniol El Pais.

„Este o femeie care știe ce vrea și ce face”, a dat asigurări naratorul din reclama Complicit, un presupus parfum dedicat fiicei președintelui american, Ivanka Trump. Numele propriu-zis al produsului („complice” în spaniolă și în română), este un atac la adresa fiicei președintelui.

„Parfumul pentru femeia care ar putea opri toate aceste lucruri, dar care nu o va face”, adaugă vocea de pe fundalul filmului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel