Scarlett Johansson crede în nevinovăţia lui Woody Allen în scandalul acuzaţiilor de abuz sexual

"Îl cred şi voi lucra din nou cu el", a declarat într-un interviu publicat miercuri actriţa americană Scarlett Johansson, referitor la Woody Allen care este boicotat de distribuitorii din Statele Unite din cauza acuzaţiilor de abuz sexual, relatează AFP.

Lansarea în cinematografele din SUA a celui mai recent film al său, "O zi ploioasă în New York", a fost anulată de Amazon după ce fiica adoptivă a lui Woody Allen, Dylan Farrow, şi-a reînnoit în 2018 acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva cineastului, în legătură cu fapte care s-ar fi petrecut în 1992, pe când ea avea şapte ani.

Woody Allen a negat întotdeauna categoric acuzaţiile tinerei, susţinute de mama sa adoptivă, Mia Farrow, şi de fratele ei, Ronan. Urmăririle în justiţie au fost abandonate după două anchete separate, care au durat câteva luni.

Răspunzând la o întrebare a revistei Hollywood Reporter, Scarlett Johansson i-a luat apărarea regizorului în vârstă de 83 de ani. "Îl văd pe Woody cât de des pot şi am discutat mult cu el despre asta. Am vorbit cu el într-un mod foarte direct şi el a fost foarte direct cu mine. Susţine că este nevinovat şi eu îl cred", a declarat actriţa.

Johansson a jucat în trei dintre filmele lui Woody Allen - "Match Point" (2005), "Scoop" (2006) şi "Vicky Cristina Barcelona" (2008). Regizorul a avut un rol important în cariera lui Scarlett Johansson, care a devenit actriţa cea mai bine plătită, conform ultimului clasament Forbes.

"Îl iubesc pe Woody (...). Îl cred şi voi lucra oricând cu el", a spus Johansson, care este implicată în mişcarea "Time's Up" împotriva discriminării sexuale iniţiată, printre altele, de prietena ei, Natalie Portman.

Multe vedete care au jucat în filmele lui Woody Allen s-au distanţat de el. Printre acestea se numără Michael Caine, Timothée Chalamet, Greta Gerwig şi Colin Firth.

Actriţa franceză Catherine Deneuve i-a luat apărarea recent lui Woody Allen într-un interviu acordat AFP. "Trebuie să faci diferenţa între cineast şi persoană", a declarat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel