EXCLUSIV  Scandalul plajei mărite de la Mamaia. Guşă: E agitaţie mare după ce am spus noi aici, la "Deferiţi mass-media"

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă a afirmat că dezvăluirile făcute, săptămâna trecută, la "Deferiţi mass-media" despre miza lărgirii plajei din Mamaia au avut ecou inclusiv în cadrul administraţiei din Constanţa. 

"Eu v-am spus că acolo pute rău din punctul de vedere al unor afaceri subterane. Aici am discutat prima dată, la Deferiţi mass-media şi pe lângă ce am zis eu că s-a întâmplat, oamenii şi-au cerut banii înapoi, mulţi au luat banii şi au plecat acasă atunci când au văzut în ce stare e plaja.

Să ştiţi că e agitaţie mare cu planul pus la cale, pentru că trebuia să se întâmple pe linişte. Numai că ei n-au ştiut – apropo de încă un rând de clădiri, primul front care se va ocupa de noii îmbogăţiţi – că se va întâmpla chiar aşa cu plaja şi că va fi cu nisip şi că nu va fi deloc comod pentru nimeni care a plătit un ban acolo şi că se va mai discuta în presă.

Chiţac (n.r. – primarul Constanţei) a fost ocolit şi se bate de o săptămână, de când a auzit el de aici, de la noi de la emisiune, cu ei ‚cum adică’ şi a descoperit şi documentele, că se pune la cale un nou plan de investiţii imobiliare în Mamaia. Iar pe lac nu mai ai unde să faci, faci pe frontul acesta. Şi el a fost sărit că a fost pe vechea administraţie şi acum şi-a dat seama ce e cu treaba asta. (...) Am fost şi noi copii... cât aşteptam să mergem la mare şi ce bătaie era la ce oră să te duci dimineaţa ca să ocupi, totuşi, un loc cât mai aproape de apă. Am fost, la rândul nostru, şi copii, şi la fel mergem de dimineaţă când nu era cu închiriatul de şezlonguri ca să avem un loc cât mai aproape de apă, iar acum nu te lasă; trebuie să stai la 100 de metri distanţă de apă. Nu mai este vacanţă la mare şi dacă cineva a vrut sabotaj, s-a şi întâmplat", a declarat, vineri, Cozmin Guşă, la emisiunea "Deferiţi mass-media".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel