Scandalul gunoaielor. Protest în faţa Primăriei Sectorului 1. "Doamna primar, să plătiţi din salariu amenda" - VIDEO

Mai mulţi bucureşteni au mers în faţa Primăriei Sectorului 1 în această dimineaţă pentru a protesta faţă de criza gunoaielor. 

Aceştia îi cer primarului Clotilde Armand să achite din propriul salariu amenda de la Garda de Mediu pentru situaţia din sector, şi  nu din bani publici. 

"Noi, dacă aruncăm gunoaie, suntem amendaţi şi trebuie să fim amendaţi. Dar ce se întâmplă cu primarul dacă face acelaşi lucru? Este amendat? Şi dacă da, în ce calitate? Dacă este amendată în calitate de primar, va plăti din taxele şi impozitele noastre orice amendă va primi. Asta este solicitarea noastră. Doamna Clotilde Armand, plătiţi din salariul dvs amenzile pe care le-aţi primit de la Garda de Mediu, penalităţile pentru neplata obligaţiilor dvs pentru acea companie, că dvs ne-aţi adus aici. Aveţi şedinţă de Consiliu, puteţi face asta. Asumaţi-vă public!", a transmis Tudor Tim Ionescu, fost consilier general şi organizator al protestului. 

Protestatarii au venit şi cu mai multe plăcuţe... creative. 

"Deschide uşa, creştine, să las gunoiul la tine" sau "Clotilde, vrem să ducem gunoiul, te lăsăm undeva?", sunt doar câteva dintre ele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel