Scandalul ANAF-Intact se mută în stradă! Cele trei evenimente care fac Bucureștiul să fiarbă: Plimbarea trustului Intact, protestul anti-Antena 3 și protestul anti-Iohannis

Pe Facebook sunt anunțate trei evenimente importante, care vor avea loc în București vineri și sâmbătă.

Scandalul dintre ANAF și trustul Intact a creat reacții puternice pe rețelele de socializare. România s-a împărțit în tabere pro și contra Antena 3, acesta fiind principalul canal media prin care trustul Intact se luptă cu ANAF și cu decizia de evacuare.

În scandal sunt implicați și premierul Dacian Cioloș, fiind chemat în Senat pentru a da explicații cu privire la decizia ANAF, și președintele Iohannis care spre surprinderea unora dintre susținătorii săi a declarat că situația trustului Intact este o ”situaţie neplăcută şi inutilă”.

În acest context, pe Facebook sunt anunțate trei evenimente importante.

”Forța noastră ești tu! Haideți să ne întâlnim din nou, să fim împreună, să fim puternici!”

Este plimbarea trustului Intact în Piața Constituției. La momentul redactării acestui text au fost invitați 7.700 de oameni, dintre care și-au anunțat prezența 610 persoane.

Evenimentul este ”găzduit” de Mihai Gâdea și va avea loc, vineri, la ora 15:00.

”Am fost zeci de mii în stradă când sărbătoream. Am fost zeci de mii când ne-au lovit sperând să ne doboare. Cu voi am strigat, cu voi am cantat și am aplaudat. Haideți să ne întâlnim din nou! Noi, jurnaliștii Antena 3, vedetele Antena 1 și Antena Stars, va asteptam în Piața Constituției. Abia așteptăm să vă întalnim! Ne vedem vineri? Vino și tu dacă iubești libertatea!”, se arată pe pagina evenimentului.

Protest: Antena 3 nu e deasupra legii - Liberă exprimare, nu liber la hoție !

Este protestul anti-Antena 3. Evenimentul a fost creat vineri dimineață și ar urma să aibă loc, în aceeași zi, la ora 19.00, la Universitate. 

Evenimentul este ”găzduit” de Stelian Ene și Gabriel Waspusch, acesta din urmă pare a fi susținător al Monicăi Macovei. Până la momentul redactării acestui text, au fost invitați peste 5000 de oameni. Dintre aceștia, 270 și-au anunțat prezența.

”Veniți alături de noi VINERI SEARA pentru a cere evacuarea legală a televiziunilor grupului Antena din clădirile pe care le ocupă fără drept de un și jumătate, pentru respectarea hotârârilor judecătorești și pentru o țară în care aplicarea legii nu e la cheremul oligarhiei.

Am asistat săptămâna aceasta la un spectacol grotesc: indivizi care trebuiau de mult să fie în pușcării, cocoțați pe cele mai înalte funcții ale statului, au făcut un front comun pentru a împiedica aplicarea legilor și hotărârilor justiției. De la tribuna Senatului ne dau lecții despre Constituție și drepturi fundamentale, în realitate ei având un singur scop: apărarea cu orice preț a mașinăriei de propagandă înființată cu bani furați, fără de care și-ar pierde vizibilitatea, puterea politică și chiar libertatea. Sunt aceiași oameni care votează cu nesaț cele mai sinistre legi Big Brother și de limitare a dreptului de exprimare, aceiași oameni care apără corupții, îi ung cu mir și care fac zid împotriva justiției.

Atunci când ANAF-ul trebuie să ia bani de la cetățenii obișnuiți și să-i dea clasei politice pentru a fi irosiți și furați, nu există milă; în schimb, când e vorba să recuperăm măcar o sutime de procent din cât au furat, cu o incredibilă perioadă de grație de 18 luni, clasa politica urlă: ABUZ ! Dau ultimatumuri premierului Cioloș, singurul care a dat dovadă de hotărâre și verticalitate, să blocheze aplicarea legii, șantajându-l chiar cu moțiunea de cenzură !

Nu cerem închiderea Antena 3, publicul îndobitocit al acestui post având dreptul să consume orice dejecții audio-vizuale poftește. Ce ne revoltă e că infractorii și măscăricii se întâlnesc la șezători într-o clădire ce nu e a lor, ci a noastră, a românilor. Cerem să nu mai fim sfidați și batjocoriți în fiecare seară ! Imobilele trebuie vândute prin licitație sau închiriate pe piața liberă la preț maxim, nu rezervate televiziunilor de propagandă.

Știm că relocarea unui post de televiziune se poate face în câteva zile în caz de forță majoră, nu durează în nici un caz 18 luni. Emisia Antenelor poate deci continua din alte imobile private, fără a lipsi publicul fidel de doza zilnică de lături.

Libertatea de exprimare nu se exercită pe bani furați!”, se arată pe pagina evenimentului.


Nu ești președintele nostru!


Este protestul anti-Iohannis, organizat de ”Acțiunea 2012”. De menționat că această acțiune de protest nu face referire la declarațiile lui Klaus Iohannis în scandalul ANAF-Intact. Organizatorii invocă declarații ale președintelui cu privire la unirea dintre Republica Moldova și România, însă nu poate fi ignorat faptul că au ales să organizeze acest protest pe fondul unui val de nemulțumiri la adresa președintelui.

Evenimentul va avea loc, sâmbătă, 20 februarie 2016, la ora 18.00, la Universitate.

Până la momentul redactării acestui text, au fost invitați 8.600 de oameni, dintre care și-au anunțat prezența 505 persoane.

”RUȘINE, KLAUS IOHANNIS!

Nu îți respecți nici alegătorii nici promisiunile făcute în campania electorală!
Mulți dintre noi ne-am pus încrederea în tine, făcând sute de kilometri, stând o grămadă de ore la cozi, doar pentru a ne trezi încă o dată
MINȚIȚI!
PĂCĂLIȚI!
FURAȚI!

Pe 7 noiembrie 2014, Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat la că unirea României cu Moldova e un lucru pe care numai Bucureștiul poate să-l ofere și numai Chișinăul poate să-l accepte. „Dacă cetățenii Republici Moldova își doresc unirea cu România, atunci nimeni nu-i poate opri", a declarat Klaus Iohannis.
Iată că pe 17 februarie 2016, Klaus Iohannis spune că unirea se va produce numai prin Uniunea Europeană și că nu este o chestiune serioasă”, se arată pe pagina evenimemntului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel