Scandalos: Tramvaie modernizate cu sute de mii de euro, din nou în depou

Decizie surprinzătoare la Timișoara cu tramvaiele Armonia, după ce locuitorii din urbea de pe Bega au aşteptat mai bine de un an de zile ca tramvaiele reabilitate cu 480.000 de euro fără TVA bucata să ajungă pe șine. 


Timișorenii au beneficiat de cele două tramvaie modernizate cu un milion de euro doar două săptămâni de când au fost puse pe șine, întrucât municipalitatea a decis să le scoată temporar din circulație, scrie pressalert.ro.

Mai exact, tramvaiele Armonia au fost scoase prima dată în trafic în data 8 iulie, de Ziua Transportului Public, însă au fost puse pe șine abia în data de 3 august de Ziua Timișoarei, după ce au fost avizate de Autoritata Feroviară Română. Decizia municipalității a fost ca Armonia să circule numai pe linia 6, pentru ca tramvaiele să poată fi văzute în zona centrală. Acum, după nici două săptămâni, cele două tramvaie au fost scoase din nou din circulație.

Reprezentanții RATT au decis ca cele două garnituri modernizate să fie ținute în depou din cauza numărului redus de călători și nu să circule pe altă linie.

"Ele vor circula începând cu 1 septembrie când vor începe şi cursurile şcolare şi numărul de călători va fi mult mai mare", a precizat pentru sursa citată Cosmin Bradu, reprezentant al Departamentului de Relații Publice al RATT.

Nicolae Robu, surpriză pentru fani după concediul din Sardinia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel