Scandalagiul din Mamaia a fost reținut. Este luptător MMA. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Scandalagiul din Mamaia a fost reținut. Este luptător MMA / Foto: Facebook Poliția Română
Scandalagiul din Mamaia a fost reținut. Este luptător MMA / Foto: Facebook Poliția Română

Tânărul care a aruncat cu scaune și pahare peste mașinile parcate în fața unui hotel din Mamaia a fost reținut de polițiști.

Scandalagiul din Mamaia care a aruncat cu scaune și pahare peste mașinile parcate a fost reținut, anunță Poliția Română într-o postare pe Facebook. Astfel, oamenii legii au anunțat vineri, că tânărului, luptător MMA, i se aduc mai multe acuzații:

"„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cam asta are în gând, în acest moment, teribilistul din Mamaia. Deocamdată, este un pic reținut. Mai exact…de Poliție. Zilele precedente, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr, dornic de faimă, se filma în următoarele ipostaze:

- a aruncat, de la balcon, o sticlă de șampanie spre două fete și un scaun pe mașinile parcate;

- i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-și ucide fiul;- i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon;

- a provocat persoane din preajma sa;

- a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte.

În acest moment, el a fost reținut, pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deși nu există o logică în tot ce a făcut.Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal și într-un mod civilizat.", a transmis Poliția Română pe pagina de Facebook.

Ce s-a întâmplat

Unele dintre momentele în care tânărul se comporta astfel au fost filmate și postate pe rețelele sociale. După apariția acestora, poliția s-a autosesizat. 

În unul dintre videoclipuri se vede cum bărbatul aruncă pe geam scaune peste mașini din parcare. Petrecărețul au aruncat de la balcon și alte obiecte, printre care și sticle. Într-o altă filmare apărută pe rețelele de socializare se vede cum acesta aruncă un pahar pe stradă, chiar în momentul în care prin zonă treceau 2 tinere. Din fericire, niciuna n-a fost rănită.Tinerii vorbesc cu înjurături și par să fi consumat băuturi alcoolice. Deocamdată nu se știe cât de grav avariate au fost mașinile peste care tânărul a aruncat cu diverse obiecte. Polițiștii continuă ancheta în acest caz. Imaginile video care au apărut pe rețelele de socializare, le puteți vedea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel