EXCLUSIV  Scandal Weinstein. Alexander Hausvater: Totul a pornit de la Trump, ca un domino

Marele regizor Alexander Hausvater a vorbit la DCNews Live despre scandalul de proporții în care a fost implicat Harvey Weinstein. El spune că totul ar fi pornit de la acuzațiile împotriva lui Donald Trump. 

Peste 100 de femei l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de hărțuire, agresiune sexuală și viol după dezvăluirile publicate în The New York Times la începutul lunii octombrie. Trei anchete au fost demarate de polițiile din Londra, New York și Los Angeles.

Alexander Hausvater spune că totul a început cu acuzațiile împotriva lui Donald Trump și apoi s-au dus asemenea unui domino către Weinstein.

"Acest val de hărțuire sexuală a început de la anumite persoane de gen feminin care s-au plâns de Donald Trump. Totul a fost mușamalizat, acoperit și apoi totul a început și cu Weinstein," a spus Hausvater la DCNews Live.

Problemele lui Trump cu mișcarea #resist

"Donald Trump are un hotel pe 5th Avenue. Acolo în fiecare sâmbătă, tineretul new yorkez se adună. Ei vor să stea acolo până la sfârșitul mandatului ca să spună că Donald Trump nu îi reprezintă pe ei. Mulți tineri americani au invadat Canada și au cerut cetățenie canadiană, pentru că nu vor să fie identificați cu acei oameni care au votat pentru el," 

Vezi răspunsul complet al lui Alexander Hausvater:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel