SCANDAL VICTOR CIUTACU-COTIDIANUL. "Se împușcă-n picior ca niște idioți"

Victor Ciutacu este în “război” cu publicația Cotidianul după ce în ziarul respectiv a apărut un articol intitulat: “România la mintea lui Gâdea, Badea și Ciutacu. Klaus Iohannis ar sta într-un apartament de lux care ar face 1,5 milioane de euro".

VEZI ȘI: CU CINE VOTEAZĂ DANA GRECU ȘI MUGUR CIUVICĂ

Totul a început după ediția de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei". Mihai Gâdea a arătat faptul că liderul PNL, Klaus Iohannis, s-a mutat în cartierul Primăverii, într-un imobil de lux de un milion și jumătate de euro. De asemenea, au fost prezentate și imagini în care Klaus Iohannis a fost surprins în clădirea respectivă.

Ziarul Cotidianul a publicat o altă versiune a subiectului, dar nu s-a limitat doar la acest lucru. Jurnaliștii i-au atacat și pe Mihai Gâdea, Mircea Badea, Mugur Ciuvică, dar și pe Victor Ciutacu fără niciun motiv.

SRS, victima lui Băsescu din dosarul Rompetrol. Detalii uluitoare

Ce a scris Cotidianul

"Evoluția este spectaculoasă. România, de la mintea lui Mircea Badea și Victor Ciutacu (plecat între timp la tomberonul rival) a trecut încet-încet la mintea lui Dan Diaconescu. Tot tărăboiul emisiunii de miercuri seara a avut însă la bază câteva fotografii-bombă.

Apartamentul din strada Primăverii nr 33 (sector 1) nu este nici duplex și nici propriteatea lui Klaus Iohannis. Se află la etajul 1 al unui bloc construit în 2004, are 240 de metri ( cam mult pentru spiritul proletar de la Antena 3) și este deținut de familia Schmidt, cea care îl avea liber și l-a și închiriat pentru 5 luni Partidului Național Liberal. Și pentru că noi am și întrebat, am aflat și chiria. PNL plătește pentru apartamentul închiriat de la familia Schmidt suma de 500 de euro pe lună", scrie Cotidianul.

Reacția lui Victor Ciutacu

"Argații lu' Nistorescu, mânați din spate de dosarele, de frustrările șefului lor și de comandamentul politic mai nou al acestuia, încearcă să împuște doi iepuri dintr-o lovitură: să-l spele pe neamț și să-mi mai dea mie o flegmă. Numai că se împușca-n picior ca niște idioți. Hai s-o luăm pe puncte:

- oricât l-aș vâna pe Iohannis, ceea ce chiar nu e cazul, fiindcă pateticul ăla se face de băcănie și fără ajutorul meu, iar pasiuni politice n-are cum să-mi trezească, nu (mai) pot fi vinovat de subiectele Antenei 3. Deci cântați la altă masă...

- mândra familie Schmidt, care avea întâmplător un apartament liber în Primăverii și l-a pus la dispoziția liberalilor, se ocupă, în România, cu... BMW. Idioții tocmai au redeschis un subiect sensibil, cel al combinațiilor importatorului de mașini nemțești cu primăria condusă de Neamț.

- o suprafață de 240 mp pe nivel e, după toate standardele, mare pentru un apartament și măcar îndestulătoare pentru o casă. Altfel, când ai șase case ca bugetar, nu pare nimic exotic.

- în blocul ăla, la suprafața aia locativă, nu cred că există, nici măcar într-o piață imobiliară căzută, apartamente prețuite sub 1,5 milioane euro. Lu' Cornel Nistorescu, care stă gard în gard cu Vântu într-un hangar cât service-ul de avioane al Romaero, i-o părea puțin, mie nu.

- chiria de 500 euro/lună pentru un apartament cât o casă în Primăverii e rizibilă. Nici wc-ul de serviciu nu-l închiriezi la banii ăia. Când e de dat, nu de luat, lu' Nistorescu i se pare o povară", susține Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel