Scandal uriaș la o terasă din centrul Timișoarei. Mai mulți bărbați s-au bătut cu scaune. "Asta-i capitala culturală europeană?" - VIDEO

Scandal uriaș la o terasă din centrul Timișoarei / Foto: Captură video Youtube Tion.ro
Scandal uriaș la o terasă din centrul Timișoarei / Foto: Captură video Youtube Tion.ro

A fost scandal monstru la o terasă din centrul Timișoarei. 

A fost scandal monstru la o terasă din Piața Victoriei din centrul Timișoarei. Două grupuri de bărbați s-au luat la bătaie. Ei au aruncat unii în alții cu scaune și sticle și pahare. Speriați, ceilalți clienți de la terasă au plecat. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de poliție pentru a-i potoli pe scandalagii, scrie Tion.ro.

Incidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 22.30. Tot scandalul ar fi izbucnit de la un schimb de replici aprinse. Cearta a degenerat și s-a ajuns la bătaie.

„Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi. am avut cea mai seară de cacao în Piața Victoriei. Să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun… asta-i capitala culturală europeană?!”, a scris pe Facebook o timișoreancă care a plecat de pe terasă atunci când a văzut ce se întâmplă.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Oamenii legii fac acum cercetări pentru identificarea tuturor celor care au participat la scandal. Totodată, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

 

Bătaie ca-n filme în Galaţi, după un accident

Ieri, 6 iunie, O bătaie generală a avut loc în urma unui accident produs pe o stradă din orașul Galați. Șapte persoane au fost implicate în scandal, iar patru au fost reținute. Scandalul a avut loc luni pe o stradă din Galați. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, s-ar fi agresat reciproc, după ce, autoturismul și autoutilitara cu care circulau s-au lovit.

În urma conflictului, a rezultat distrugerea parțială a autoturismului și rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizarea.  În timpul verificările, polițiștii au stabilit că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu are permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredințat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta față, potrivit Mediafax. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel