RĂZBOIUL LIDERILOR. Huiduieli în PIAȚA UNIVERSITĂȚII. O SCENĂ a aprins spiritele: Îmbulzează totală

Huiduieli și certuri în Piața Universității. O scenă montată în mijlocul protestatarilor a aprins spiritele în stradă. 

UPDATE: În același timp, alți tineri se îndreaptă în marșul tăcerii către Clubul Colectiv, acolo unde duc candele. La ora 22:30, bat toate clopotele bisericilor din Capitală și ale Patriarhiei. 

UPDATE: Scena s-a stins. Mulțimea furioasă din Piața Universității nu mai huiduie. Sunt oameni care-și țin copiii pe umeri, tineri, oameni de vârsta a doua, dar și bunici. Cineva ar fi vrut să "confiște" strada, fără succes, însă. A reușit doar să arate o scenă unde un tânăr a îmbrâncit o femeie, vrând să-i ia microfonul, o scenă pe care mai mulți oameni se băteau pe microfon, o scenă a urii și a luptei pentru putere, a liderilor, fără nicio legătură cu tragedia din Colectiv, care a stat la baza protestelor. Piața nu vrea lideri pe scenă, așa cum a arătat prin revolta spontană. 

În timp ce pe scena din Piața Universității erau montate boxe, microfon și alte instrumente, protestatarii din Piața Universității au început să huiduie. Sunt aproape 10.000 de oameni care strigă: "Fără scenă, fără scenă". 

Un bărbat s-a urcat pe scenă în încercarea de a-i liniști și le-a spus că "Pe această scenă poate să vorbească oricine". Era o scenă pentru lideri, aspru taxată în Piața Universității.

Andreea, membră România Curată, s-a urcat pe scenă, a luat microfonul și a început să scandeze, acompaniată de protestatari: "Piața nu are lideri, suntem liberi", dar și să citeze din melodia "The day we die": "Ziua în care vom ceda este ziua în care murim!". Mai mulți bărbați au încercat să-i ia microfonul, chiar a fost și bruscată de un tânăr cu o geacă portocalie. Doi protestatari l-au ținut pe bărbat, aparent nervos, care era hotărât să-i smulgă microfonul femeii din mână. În prezent, este o îmbulzează generală în Piața Universității, atât pe scenă, cât și în stradă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel