SCANDAL URȘI. Vânător: Sunteți niște mari ipocriți, falși ecologiști

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Dragoş Hârjoabă, gestionar al Fondului de Vânătoare nr. 15 Valea Mare, susține că persoanele care vorbesc despre relocare, despre export în scandalul urșilor sunt ipocrite. 

El afirmă, într-o postare pe timponline.ro, că ”ne dăm ecologiști și iubitori de natură și aruncăm cu pietre în ceilalți doar pentru că noi suntem mai buni și mai corecți. Sunteți niște ipocriți! Da, sunteți niște mari ipocriți, falși ecologiști și falși iubitori de natură! Și o spun asta cu toată răspunderea, mincinoși perfizi ce sunteți! Nu numai că sunteți ușor de manipulat, dar nici măcar nu aveți curajul să vă recunoașteți ipocrizia! Vreau să văd cum voi, falșilor, aveți demnitatea de a recunoaște că sunteți niște naivi care empatizați cu deștepții care fac sute de milioane de euro de pe urma prostiei voastre! Și acum am să vă explic ca la niște copii mici de ce afirm cele de mai sus.”

”NIMENI nu îi vrea”

În scandalul urșilor care ar trebui să fie trimiși în alte țări, nu uciși, susține că ”nimeni nu îi vrea. Ei l-au eliminat pentru că le punea populația în pericol, dar urlă că ar fi bine să devenim noi grădina zoologică a Europei. E corect așa? Tu ai lua acasă un urs care atacă? Fii sinceră! Cu siguranță nu. De ce ar lua neamțul, elvețianul etc? Noi avem cea mai mare populație de urși din Europa datorită vânătorilor. E ca și fermierul care are grijă de animalele din fermă ca să aibă mâncare, să facă pui, le apără de hoți, face tot ca un bun gospodar. Sigur, când ferma a luat-o de la stat pe gratis intersul lui a fost să vândă cât mai mult și să scoată profit, dar la noi asociațiile de vânătoare se chinuie nu să scoată profit, ci să fie măcar pe zero. Pare greu de crezut dar este așa, ca orice hooby, chiar dacă unii nu îl înțeleg. Alții joacă la ruletă, alții la curse de cai, fiecare cu hooby-ul lui.”

Mai mult, Hârjoabă susține că relocarea nu este o variantă, pentru că ”urșii se întorc la locurile unde au avut hrană fără să muncească. Toate studiile au arătat asta, doar că noi suntem orbi și ne facem că nu vedem”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel