SCANDAL. Superstarul care îi ia APĂRAREA lui Djokovic: Șobolanii! Au ieșit din găurile lor ca să îl critice!

Djokovic, foto: @djokovicofficial - FB
Djokovic, foto: @djokovicofficial - FB

Starul echipei Manchester United, Nemanja Matic, i-a luat apărarea conaționalului Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului, care a fost criticat în ultima perioadă.

'Văd că în ultimele zile a fost lansată o campanie împotriva lui Novak Djokovic, pentru faptul că a organizat un turneu la Belgrad. Totul a fost în regulă, iar condițiile au fost cele mai bune. În ciuda acestui lucru, șobolanii au ieșit din găurile lor și au început să îl critice pe cel mai bun jucător din lume, atât în materie de tenis, cât și din punct de vedere al atitudinii față de ceilalți oameni.

În orice caz, eu nu îmi fac griji. Foarte curând pisica (Nole) se va întoarce pe terenul de tenis, iar șobolanii în găurile lor. Singurul lucru pe care am să i-l reproșez lui Nole este că și-a cerut scuze șobolanilor care l-au criticat. Nu avea niciun motiv să o facă. Nu, Nole. Ei o să ceară iertarea ta în curand. Salutări din Manchester pentru oamenii din întreaga lume' a scris Nemanja Matic, într-o scrisoare deschisă, potrivit The Sun.

Amintim faptul că Novak Djokovic a organizat în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, un turneu demonstrativ. Mai mulți participanți, printre care și Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki, au contractat Covid-19 în urma acestor evenimente. 

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Djokovic este a şasea persoană infectată cu Covid-19 dintre participanţii la Adria Tour, eveniment organizat de tenismanul sârb, care a programat în weekendul trecut etapa a doua, la Zadar (Croaţia). Nume importante din tenis, dar nu numai, au criticat acid inițiativa lui Novak Djokovic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel