Scandal în sindicatul militarilor

agerpres_5997153
agerpres_5997153

Președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Dogaru, spune că existența SCMD este amenințată de două persoane.

Anunțul a fost făcut printr-o scrisoare deschisă pe blogul personal al lui Mircea Dogaru. Acesta spune că "Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate s-a înființat, prin hotărâre judecătorească pronunțată la 18.08.2009 și rămasă definitivă și irevocabilă, acționând și astăzi sub aceeași denumire. (...) Aderarea la SCMD, care acționează, și în 2014, sub aceeași denumire neschimbată, se face, exclusiv, în baza propriei conștiințe. La fel și aderarea la CNSC. Așa se face că, peste 90% dintre membrii SCMD sunt și membri ai unor ONG-uri (asociații, uniuni, fundații etc), întemeiate de rezerviști, la nivel local sau național, între care și Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ANCMRR), un ONG care și-a asumat, în lipsa unui sindicat, până în 2009, și obiective de tip sindical", scrie Mircea Dogaru.

De asemenea, acesta a mai zis că în SCMD intră cine vrea și rămâne cine dorește, reamintind faptul că atacarea unei hotărâri judecătorești a existenței unui astfel de organism se poate face, “cu recurs în 15 zile de la pronunțare”.
Este cerută desființarea sentinței civile anterior menționată
La aproape 5 ani de când hotărârea de recunoaștere a personalității juridice a devenit definitivă și irevocabilă, Gl.(r) Mihai ILIESCU, președinte ANCMRR, și Cdr.(r) Constantin ALEXANDRU s-au adresat Judecătoriei solicitând “desființarea sentinței civile menționate” ca “fiind lovită de nulitate absolută”. Mircea Dogaru a spus că va face orice pentru dreptate și pentru rezolvarea acestei probleme.
Vezi aici scrisoarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel