EXCLUSIV  Scandal Simion – Felix Stroe, Ciolacu și votul din diaspora, noul pol de dreapta și dezastrul cu e-Factura, printre subiectele zilei de la Miercurea Neagră / video

Miercurea Neagră vine, pe 31 ianuarie, cu subiecte extrem de interesante! Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac vă așteaptă de la ora 12.00 pe DC News și DC News TV pe Facebook și Youtube.

Iată câteva dintre subiectele abordate:

Scandalul Simion – Felix Stroe

Liderul PSD răspunde cu plângere la CNCD împotriva lui George Simion pentru discriminarea supraponderalilor, deși liderul AUR l-a acuzat de abuzuri, trafic de influență și jocuri transpartinice (nominalizarea pe listele PNL, pe locuri eligibile, a unor apropiați de-ai săi). Stroe, răspuns pentru Simion: “Sunt declarații calomnioase și jignitoare. În primul rând că nu sunt gras, am slăbit 40 de kg”. 


Ciolacu – declarații cu două tăișuri privind votul din diaspora. “Vrea să evite cu orice preț greșelile lui Ponta”? Nu mai candidează?


“Marcel Ciolacu vrea să evite cu orice preț situația din 2014, atunci când, românii din diaspora au stat la cozi pentru a vota, iar nemulțumirea a fost îndreptată către candidatul PSD și premierul de atunci, Victor Ponta.


Românii din străinătate ar putea avea la dispoziție două zile pentru a vota la alegerile din acest an. Premierul Marcel Ciolacu, lider PSD, spune că propunerea ar putea fi aprobată pentru a nu se crea emoție în diaspora.”

Noul pol de dreapta s-a coagulat. Liderii fac anunțuri halucinante în prima conferință comună: Drulă: “Cu dezvoltare în minte, cu pricepere în suflet” / Orban: “Nu mă vopsesc. Am o genă bună”. 


A reluat, de fapt, declarația făcută în 2019, la TNL: "Aşa mi-a rămas părul, iar părul meu arată, de fapt, sufletul meu. Întotdeauna am avut un curaj nebun".

Boloș admite că sistemul E-factură a fost un dezastru și anunță că ia în calcul să amâne termenul pentru aplicarea amenzilor pentru cei care nu folosesc sistemul (termenul inițial era 1 aprilie – marea păcăleală). Nu ne anunță însă și pentru când amână. 


Plus că își asumase că până miercuri (31 ianuarie) termină reforma și reorganizarea ANAF / Vama. Când a terminat... că nu am simțit?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel