Scandal pentru locuinţele ANL, în comuna Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța

Scandal pe locuinţele ANL din localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu. Consilierii locali PSD intenționează să nu participe la şedinţa de săptămâna viitoare, când ar urma să se dezbată din nou lista cu beneficiarii apartamentelor. Ei cer o întâlnire cu primarul PNL, Ancuţa Belu, şi susțin că majoritatea persoanelor de pe lista ANL nu întrunesc condițiile. 

Primarul din licalitatea Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a făcut publice imagini noi de la şedinţa din iulie, când s-a discutat lista cu beneficiarii apartamentelor ANL, potrivit reporterntv.ro, scrie romaniatv.net. Când s-a ajuns la proiectul de hotărâre care viza adoptarea listei cu beneficiarii locuințelor ANL a început scandalul. În înregistrare se vede cum mai multe persoane se opresc în dreptul ușii și nu îi lasă să plece pe consilierii PSD care vor să părăsească Primăria.

La un moment dat, o femeie se îmbrâncește cu liderul social-democraților din localitate, Iosif Valer Mureșan. Liberalii l-au acuzat, însă, că el ar fi lovit-o pe aceasta. 

"N-am atins-o. Eu mi-am dat seama că doamna asta ar fi așteptat. Tot timpul m-a provocat să o bruschez, să îi fac ceva, m-a împins și m-a înjurat tot timpul", a declarat Iosif Valer Mureșan, consilier PSD Mihail Kogălniceanu și fost primar al localității. 

Bătaie între cetățeni și politicieni într-o primărie - VIDEO

În alte imagini de la şedinţa cu scandal din luna iulie, făcute publice anterior, se vede cum femeia i-a adresat cuvinte obscene lui Mureșan, mai scrie sursa citată. 

Tot atunci, conflictul a degenerat când și-a făcut apariția Mihai Caratană, un cunoscut scandalagiu din localitate. Acesta și-a împărțit pumni cu un consilier local.

Consilierii PSD acuză că din cei 29 de beneficiari ai locuințelor ANL, doar câțiva au acest drept. Despre ceilalți spun că fie au depășit cu mult vârsta maximă de 35 de ani până la care puteau cere un apartament, fie au mai deținut o casă. Tot social-democrații susțin că Ancuța Belu a scos abuziv toți consilierii locali din comisia de repartizare.

Tot atunci, conflictul a degenerat când și-a făcut apariția Mihai Caratană, un cunoscut scandalagiu din localitate. Acesta și-a împărțit pumni cu un consilier local.

Pe de altă parte, actualul edil al comunei, Ancuța Belu, nu înțelege de ce Iosif Valer Mureșan îl contestă pe Mihai Caratană, deoarece a făcut parte din echipa fostului primar în 2008. În plus, edilul a precizat că "5 persoane – frați, copiii, fini, ale consilierilor care au refuzat și s-au ridicat de la ședință, aveau dosare depuse".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel