Scandal pe viața unui nou-născut. Malpraxis, detalii șocante

Scandal pe viața unui copil nou-născut.

Părinţii (din Buzău) ai unui copil care s-a născut cu malformaţii îl acuză de neglijenţă pe medicul care a supravegheat sarcina. Mama susţine că şi-a făcut toate analizele la timp şi a primit asigurări că băiatul ei este perfect sănătos.

Tinerii părinţi au trăit şocul vieţii când au aflat, că primul lor copil s-a născut cu grave probleme de sănătate, scrie Antena 3.

"Arată ca un extraterestru. Poate că este păcat că zic asta pentru că este copilul meu. Capul este asimetric, nu are o nară, un ochi s-ar putea să nu îl aibă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate găsim o soluție să arate cât de cât a om. Nu mă interesează banii, nu mă interesează nimic. Vreau să fie el cât de cât bine", a zis disperat tatăl micuțului.

Mama ar fi fost regulat la control pe toată perioada sarcinii şi şi-ar fi făcut la timp analizele recomandate de medic. Mai mult, după fiecare ecografie ar fi fost asigurată că băiatul se dezvoltă normal şi va veni pe lume fără probleme.

Copilul s-a născut însă cu malformaţii grave la cap, iar inima îi bate pe partea dreaptă.

Familia îl acuză acum de neglijenţă pe medicul de la Maternitatea Giuleşti, cel care a şi supravegheat-o pe mamă pe toată perioada sarcinii.

Medicul care s-a ocupat de caz nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel